Wie zijn wij?

amanagement_edward-augusteijnEdward Augusteijn

Edward Augusteijn is de drijvende kracht achter AManagement. Hij staat bekend als een bruggenbouwer die de taal van de zorg spreekt op directieniveau zowel als organisatieniveau. Hij legt verbinding of herstelt deze door signalen, wensen, ideeën of zelfs onvermogen te vertalen naar directieniveau en om te zetten in een beleid dat haalbaar is binnen de regelgeving en de balans die nodig is binnen een organisatie.

Zakelijk én privé is Edward een persoon die er graag voor zorgt dat een eigen identiteit van een organisatie of individu behouden blijft in een wereld die vraagt om verandering en innovativiteit en waar mensen onherroepelijk moeite ondervinden.

Edward is een familieman. Hij speelt graag een partijtje badminton, en doe aan (trim)hockey. Daarnaast trekt hij met plezier een paar baantjes op de schaatsen, bij voorkeur natuurlijk op natuurijs. Hij luistert het liefst muziek uit de jaren ’70-’80 en bezoekt regelmatig popconcerten. Voetbal en hockey vormen een groot deel van zijn privéleven.